یدک مارکت » فروشگاه » لوازم یدکی سایپا » لوازم یدکی تیبا 1 صندوق دار » میل انگشتی سوپاپ دود و هوا تیبا 1 (صندوق دار)

میل انگشتی سوپاپ دود و هوا تیبا 1 (صندوق دار)

تومان

  • طول عمر بالا
  • عملکرد دقیق و طراحی جدید
  • مقاومت بالا در برابر حرارت و رطوبت
  • استحکام کافی در برابر فشار و ساییدگی
برند خودرو

سایپا

کشور سازنده

ایران

ضمانت

اصالت کالا و سلامت فیزیکی قطعه

نام خودرو

تیبا 1

در انبار موجود نمی باشد

توضیحات

میل انگشتی سوپاپ دود و هوا تیبا ۱ وظیفه دارد تا در زمانی مشخص و از پیش تعیین شده، نیروی میل بادامک را به انتهای سوپاپ‌ها انتقال دهد. در موتور تیبا یک این قطعه بر روی سر سیلندر ثابت می‌شود تا نیروی موتور بتواند به واسطه این قطعات به انتهای ساق سوپاپ‌ها برسد. اختلال در عملکرد این قطعه باعث خواهد شد تا پیشرانه اتومبیل با سروصدایی بیشتری به کار خود ادامه دهد.

علائم خرابی میل انگشتی سوپاپ‌ دود و هوا تیبا یک

هرگونه خرابی در میل انگشتی سوپاپ باعث بر هم خوردن تعادل زمان بندی باز و بسته شدن سوپاپ‌ها در اتومبیل خواهد شد. مهم‌ترین علامت این خرابی کاهش توان و کشش موتور می‌باشد. در حالتی که تنظیمات فیلر سوپاپ به مشکل بخورد یا صداهایی شبیه تق تق از سر سیلندر شنیده شود، لازم است تا هرچه سریع‌تر برای بررسی خرابی یا سلامتی این قطعه به مکانیک مراجعه کنید.

راهنمای خرید میل انگشتی سوپاپ‌ دود و هوا تیبا ۱

توجه کنید که این قطعه نقش بسیار مهمی در تنظیم موتور و فرآیند روشن شدن آن دارد، بنابراین بهتر است در تعویض آن تاخیر نکنید. شما می‌توانید از طریق فروشگاه یدک مارکت این قطعه را سفارش دهید. توجه کنید که قیمت میل انگشتی سوپاپ‌ دود و هوا تیبا 1 تا حد زیادی به برند تولیدکننده آن بستگی دارد. همواره سعی کنید تا قبل از انجام خریدهای اینترنتی و حضوری، از اصل بودن قطعه‌ای که خریداری می‌کنید، اطمینان حاصل کنید. زیرا قطعات فرعی مونتاژ پذیری ضعیفی دارند و باعث کاهش راندمان در فرایند مکش و انفجار سوخت در موتور خواهند شد. فروشگاه اینترنتی یدک مارکت تمامی قطعات به همراه تضمین بازگشت وجه و گواهی سلامت قطعه به دست شما می‌رساند. برای دریافت اطلاعات بیشتر با پشتیبانی فروش مجموعه یدک مارکت در ارتباط باشید.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “میل انگشتی سوپاپ دود و هوا تیبا 1 (صندوق دار)”